Schietlokatie

Door de aanleg van de A73 en de bijbehorende omleggingen was de schutterij gedwongen te verhuizen. Na ruim 28 jaar op de Laatweg actief te zijn geweest is het onderkomen in 2007 noordwaarts naar de Elmpterweg/Maalbroek verplaatst. Hier is de afgelopen jaren hard gewerkt om er een representatief schietterrein van te maken. Op de oude lokatie heeft Praxis Roermond haar deuren geopend.

In 2008 kreeg ons verenigingslokaal de naam “Urbanushoes” en wij zijn inmiddels in het bezit van 8 kogelvangers!!

Urbanushoes
Maalbroek 201
6042 KM Roermond

Wanneer u met behulp van een navigatiesysteem naar het Urbanushoes wilt rijden, moet u voor Google Maps het huisnummer 203 van de buren intoetsen of Elmpterweg 201 i.p.v. Maalbroek 201. Bij een ander navigatiesysteem krijgt u wellicht alleen huisnummers aan het Maalbroek richting Asenray i.p.v. richting Roermond. Komend van Roermond/uit het westen moet u linksaf vanaf de Laatweg, komend van Boukoul/Asenray/de Duitse grens/uit het oosten moet u rechtsaf vanaf de Laatweg.
Ondanks dat de buren wel worden gevonden op Maalbroek 203 geeft Google Maps ons stuk van het Maalbroek ook nog de naam Elmpterweg zoals te zien is op de kaart.