Drietalwedstrijd voor 55+ers 10 augustus 2022

Woensdag 10 augustus 2022, de eerste woensdag van de bouwvakvakantie. Traditioneel vindt dan bij schutterij St. Urbanus Maasniel de drietalwedstrijd voor 55+ers plaats.
Ook op deze warme zomerdag werden een kleine 100 schutters, verdeeld over de schutterijen uit Grubbenvorst, Herkenbosch, Voerendaal, Maasbree, Beesel, Reuver, Ellikom, Nederweert, Raam en Helden van harte welkom geheten door een dertigtal vrijwilligers van St. Urbanus om te genieten van deze gezellige schietwedstrijd.
De 10 schutterijen zorgden voor een kaartverkoop van 107 stuks. Mede door de sterk aanwezige zon, die draaide van voor naar achteren, waren er slechts 55 drietallen die de kaveling haalden en wat niemand nog ooit voor mogelijk had gehouden gebeurde dit jaar, nadat de wedstrijd door de 2 coronajaren niet had kunnen plaatsvinden: op het einde van deze dag geen gedeelde winnaars, maar een echte, enkele winnaar! Na 30 kavelschoten per schutter stond tegen 21.00 uur de uiteindelijke winnaar vast! St. Sebastianus Voerendaal, al sinds jaren een vaste deelnemer aan deze wedstrijd, ging met de 1ste prijs (een standaard voor elk drietallid en een mooie geldprijs) aan de haal.
De eindstand:
1. St, Sebastianus Voerendaal.
2. St. Antonius Nederweert.
3. St. Sebastianus Voerendaal.
4. St. Harlindis en Relindis Ellikom,
5. St. Sebastianus Herkenbosch.
6. St. Antonius Nederweert.
7. St. Georgius en Sebastianus Beesel.
Vanaf deze plaats nog een dikke proficiat aan de prijswinnaars en tot ziens in Maasniel op 2 augustus 2023, de eerste woensdag van de bouwvakvakantie!